SNACKBAR LISSERDIJK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 578 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Lisserdijk. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 19:44 Lekkere snacks, saus en frietjes! Enige minpuntje is dat de frietjes best klein zijn en er best wat harde stukjes tussen zitten...maar de smaak ik echt top! Snel weer bestellen!
23 sep 2022 om 18:06 Zeer geringe porties voor de prijs en het eten was koud/lauw.
23 sep 2022 om 18:05 Patat was koud...
12 sep 2022 om 9:35 Alles was louw, patat verschrompeld, vlees was doorgebakken en uitgedroogd. Zeer slecht, uiteindelijk heb ik de helft weggegooid.
30 aug 2022 om 19:06 Goed eten, warm tot heet bij ontvangst. Patat wel wat door gebakken, maar goed te eten (niet dat je je tanden er aan breekt ofzo). Super snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Zou zeker opnieuw bestellen.
28 aug 2022 om 0:18 De smaak was goed. Maar helaas waren de frietjes verschrompeld en deels afgekoeld de sate smaakte goed maar er zat een korst op de saus. Heb nog nooit eerder bij deze snackbar besteld en twijfel of ik dat snel/ooit weer zal doen. Erg jammer.
17 aug 2022 om 19:42 Was aangegeven 49 minuten, maar was zeker 65-70 minuten. Was wel warm. We vonden de patat weinig.
9 aug 2022 om 10:33 Eten kwam pas na 2 uur en patat was koud
8 aug 2022 om 15:00 Eten top, vooral de verse friet. Bezorgtijd was heeel lang. Begrepen i.v.m. personeelstekort, dus hopelijk eenmalig.
4 aug 2022 om 22:48 Eten was redelijk precies op tijd
21 jul 2022 om 19:20 De patat en snacks waren koud!
16 jul 2022 om 7:19 Fiets was slap en niet warm.